Ervaringen

Elsa ( 42 jaar )
“Chirofonetiek pak je op de manier op die bij jou als mens past.  Het overruled nooit. Niemand neemt het over. Je bent er steeds zelf bij”

Kleuter 4 jaar
De eerste schooldag en een flinke valpartij van de fiets. Ogen als spleetjes door zwellingen en oogkassen die stevig verkleurden. Een grote bult op het hoofdje en flink de schrik te pakken. De derde dag kwam mijn kind voor behandeling bij Angélique. Veilig bij mij op schoot gezeten kreeg het klanken aan het achterhoofd. In de twee dagen daarna verdwenen de zwellingen en verkleuringen. Vrij van schrik ging het weer naar school.

Douwe  ( 34 jaar )
Rolstoel gebonden waardoor obstipatie klachten.
“In de dagen na de chirofonetiekbehandeling ontspannen de darmen en komt alles los”.

Monica ( 46 )
Tijdens het autorijden schoot opeens een felle pijn in mijn linkerschouder en sleutelbeen. De pijn ging niet weg en beperkte mij in mijn bewegingen. Tweemaal in de week fysiotherapie en manueel therapie mochten niet baten. Ik kwam bij toeval in contact met Angélique Petersen en kreeg chirofonetiekbehandelingen. Zij vermoedde dat deze pijn de oorzaak kon zijn van stress en overbelasting. Het was een periode met veel moeilijkheden in mijn privé leven. Angélique behandelde mijn schouder, mijn achterhoofd en mijn rug. Na één behandeling werd de pijn minder. Na de derde behandeling was ik vrij van klachten.